Helyi hírek 2023. december 31. 18:00

Vicces szilveszteri, újévi jókívánságok, köszöntők és SMS-ek 2024-re

Vicces szilveszteri, újévi jókívánságok, köszöntők és SMS-ek 2024-re
A tavalyi után a 2023-as év sem feltétlenül a nagy sikerekről, bőségről és örömködésekről marad emlékezetes. A folytatódó háború a többség számára – szerencsére – csak közvetetten, de sok negatívumot hozott. Összezilálta a beállt kereskedelmi folyamatokat, de volt elszabadult infláció, a szélsőséges időjárás okozta terméskiesés a mezőgazdaságban és még sok minden. Éppen ezért jövőre nagy szükség van a sikerre és a vidámságra! Küldjünk a szeretteinknek és barátainknak ilyen témájú üzeneteket! Ilyenkor a vicces sms-ekből sosem elég: mind a küldő, mind a fogadó félnek jólesik.

Éppen ezért most is a humoros és ünnepi üzeneteket gyűjtötte össze a Magro.hu, hogy Önnek csak ki kelljen választani a legjobbat, és elküldeni ismerőseinek.

Kívánok neked 12 hónap egészséget,
53 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet, 
525600 boldog percet és 
31536000 másodpercet! 
B.Ú.É.K.

Élt egyszer egy kismalacka, kurta farkú, huncut fajta,
szilveszterkor jól becsípett, semmire sem hederített,
én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok.
Boldog új évet kívánok!

A szerencsebanknál a 2024-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgyis, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl,
mert a mai buliban a Jézuska az úr.
Táncolnak az angyalok,
szikráznak a fények,
legyen ma szép napod,
s utána boldog új éved!

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és boldog új évet kívánok!

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet. Kómás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked boldog új évet!

Az új évre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hatborjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos, kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod télen, mint nyáron. BÚÉK!

Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság. BÚÉK!

Szilveszterkor azt kivánom, váljon valóra álmod, szívedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BÚÉK!

Az év utolsó napján, ha leszáll az éj, szívünk egyet dobban, valami véget ér. Ahogy búcsúzunk, úgy köszöntünk is egyben, mindenkire áldás szálljon az új esztendőben.

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Örömöd sok legyen. Bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok nektek boldog új évet!

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Boldog új évet kívánok néked!

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, boldog új évet!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj reá, mert a nevemben boldog új évet kíván.

Konfettik hullnak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az óévet. Trombiták hangja hasítja a csendet, így köszöntik éjjel az újszülött évet.

Virradjon rád szép nap,
Köszöntsön rád jó év,
Kedves hajlékodba költözzön a jólét,
Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke,
ezt kívánom neked az új évre!
                              

Kövessen minket a Facebookon is!