Helyi hírek 2023. december 30. 11:00

Így közlekednek a MÁV-Volán járatai szilveszterkor és újévkor

Így közlekednek a MÁV-Volán járatai szilveszterkor és újévkor
Szilveszterkor és újév napján változik a MÁV-START, a Volánbusz és a HÉV járatainak közlekedési rendje – közölte a MÁV-Volán-csoport az MTI-vel.

Borítókép: IHO

A tájékoztatás szerint a vonatok december 31-én, vasárnap az ünnepnapi, január 1-jén, hétfőn a vasárnapi, január 2-ától pedig a már megszokott munkanapi menetrend szerint járnak. Egyes vonalakon a szerelvények a más hétvégéken megszokottnál több kocsival közlekednek.

A Volánbusz járatai december 30-án, szombaton szabadnapi, december 31-én, vasárnap munkaszüneti napi, január 1-jén, hétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend szerint indulnak.

A HÉV valamennyi vonalán december 31-én egész éjszaka közlekednek a szerelvények, míg január 1-jén a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak.

A MÁV-Volán-csoport arra kéri az utasokat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt a társaság online felületein tájékozódjanak a menetrendi változásokról, illetve elővételben váltsák meg menetjegyüket – írta az MTI hírére hivatkozva a Totalcar.
            

Kövessen minket a Facebookon is!