Helyi hírek 2024. január 7. 08:00

Kiskunfélegyházi család a Sándor-palotában

Kiskunfélegyházi család a Sándor-palotában
Nem mindennapi meglepetést eszelt ki nagyszüleinek Szemerédi Kornél: megszervezte, hogy találkozhassanak Novák Katalinnal, Magyarország köztársasági elnökével.

Kornél megkeresésünkkor elmondta, hogy nagyon sokat köszönhet nagyszüleinek, akiktől többek között az emberek tiszteletét, a család szeretetét és mindenek felettiségét is megtanulta. Úgy gondolta, hogy egy olyan élményt szeretne ajándékozni nekik, ami maradandó és nem mindennapi. Ismerve nagyszülei igaz tiszteletét a köztársasági elnök felé, úgy gondolta, megpróbál megszervezni egy találkozót nekik. 2023 júniusában levelet írt a Sándor-palota kapcsolati email címére, amelyben kérte, hogy nagyszülei találkozhassanak Novák Katalinnal. A válasz december 6-án érkezett telefonon: egy lehetőség a köztársasági elnök újévi köszöntőjének felvételére.



Kornél elmondta, hogy nagyon izgatottak lettek és nagyon örültek is neki. Az esemény december 29-én zajlott Budapesten, ahol egy nagyon kellemes napot töltöttek el a többi meghívott vendéggel együtt. A beszámoló szerint a köztársasági elnököt egy nagyon kedves, közvetlen embernek ismerték meg, aki nagymamáját a keresztnevén szólította. A meghitt hangulatú találkozón Novák Katalinnal kedélyesen elbeszélgettek, volt lehetőség fotózásra, sőt, még szelfit is készíthettek vele.

Z. A.
               

Kövessen minket a Facebookon is!