Helyi hírek 2014. december 14. 13:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom Plébánia

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Advent 3. vasárnapja

Hétfőn de. fél 9-től templomunk Karácsony előtti nagytakarítása lesz. Várjuk a kedves testvérek segítségét.

Akinél esetleg van fölöslegessé vált fenyőfa, tuja, tiszafa, szívesen elfogadjuk templomunk karácsonyi díszítésére. Kérjük jelezzék a plébánia hivatalban vagy a sekrestyében.

Kedden és Pénteken 9-től 11-ig Karitász vásár van a Jókai utca 1 alatt.




A templomunkban elindult a tartós élelmiszer gyűjtés melyet a kihelyezett kosarakban vagy a sekrestyében és a plébánián adhatnak le. Előre is hálásan köszönjük.

December 22-én hétfőn karácsonyi betegellátás lesz. Akik tudnak környezetükben idős, beteg emberekről, akik az ünnepek előtt szeretnének szentségekhez járulni, jelezzék a plébánián.

Énekpróbára várjuk a régi kórus tagokat, és az új jelentkezőket. A próba ideje minden pénteken este fél 6 órakor kezdődik.

Ministráns foglalkozásra várjuk a gyerekek jelentkezését. A foglalkozás ideje minden szombaton 10 órától van.

Akik a jövő évben szeretnének házasságot kötni, azok jelentkezését várjuk a plébánia hivatalban.

Szentföldi zarándoklatra hívjuk a kedves testvéreket, ami 2015. február 9-től indul. Jelentkezni lehet a plébániahivatalban.

Egyházközségünk nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezi 2015. február 14-én Vőfély-Zenész találkozóját a Constantinum sportcsarnokban. Jegyek elővételben 3000 forintért kaphatók a sekrestyében, plébánia hivatalban, és a plakáton feltüntetett helyeken. Tombola felajánlást szívesen elfogadunk, amit előre is köszönünk.

Szeretettel ajánljuk az Ótemplom harangjairól szóló kiadványt, ami a naptárakkal, kalendáriumokkal, gyógyteákkal és szentelt borokkal együtt megvásárolhatók a kijáratnál. A szíverősítő és stressz oldó teák megérkeztek.

Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat, Isten gondviselő jósága kísérje őket egész életükben.

 

Kövessen minket a Facebookon is!