Helyi hírek 2024. január 28. 16:00

Ellen-Valentin napi gyertyával készül a Szerelmesek napjára a magyar manufaktúra

Ellen-Valentin napi gyertyával készül a Szerelmesek napjára a magyar manufaktúra
A február 14-i Valentin-nap már közel, de ezen a napon, nem csak a szerelmeseket ünnepelhetjük. A Spirit&Home hazai gyertyamanufaktúra az egyedülállókra is gondol, mégpedig egy prémium illatgyertya formájában. A boldogság elérhető akkor is, ha éppen nincsen társunk.

– Természetesen örülünk az igaz szerelemnek, és a boldogságnak, de azt is ünnepeljük, ha valaki más élethelyzetben van, vagy tudatos döntést hoz arról, hogy éppen most nem szeretne kapcsolatot – mondta el Hidasi Judit írónő, a manufaktúra egyik alapítója.

Ha szereted az illatos gyertyákat és boldog vagy az életeddel úgy ahogy van, akkor ez a te kötelező gyertyád Valentin napra. A francia parfüm illatával készülő gyertya púder és gyümölcsök keverékének aromáját hordozza, mintegy ötven órát ég, és itthon készül egy hazai manufaktúrában.



– Két éve indult hódító útjára a Happy & Single, ugyanígy Valentin-nap környékén, mert bizony nagyon jól emlékeztem azokra a napokra, amikor mások nyomasztottak azzal, hogy mikor lesz már férjem meg gyerekem… Fiatalon nagyon sokat voltam facér, jórészt saját döntésem miatt, nagyon szerettem az önálló életet, a hatékonyságot, hogy nem kellett senkit kerülgetnem a konyhában… (Ezt néha visszasírom, bármennyire is imádom a családom.) Szóval, a boldog szinglilét egyáltalán nem kiváltság – inkább döntés kérdése, szerintem. Mert dönthetsz úgy, hogy kihozod belőle, amit lehet és jól érzed magad, bármilyen is a kapcsolati státuszod – mondta el Hidasi Judit írónő a Facebook-posztban, aki saját műhelyében önti illatos gyertyáit, immár negyedik éve.



Azt kérdezed miért van a Valentin-napi szerelmes gyertyák közt egy Happy&Single azaz Boldog és Egyedülálló feliratú gyertya? A magyarázat egyszerű: ez a gyertya azoknak szól, akik önmagukat ajándékozzák meg, akik hisznek benne, hogy teljes az életük, akik saját magukat is ünnepelni tudják, vagy azoknak akik Valentin napján szinglibulit szerveznek! Miért ne? Ez a gyertya egy igazi, vidám és elegáns gyertya. Azoknak, akik boldogok az életükkel, akik nem félnek merészen új kalandokba belevágni.



A gyertya másik oldala telis-tele színes, és vidám pillangókkal, amelyek a boldogságot, és a szabadságot szimbolizálják. Bármelyik budoárban, szobában, vagy térben megállja a helyét ez a gyertya, melynek grafikája Morell Eszter grafikus munkája.



Ez a prémium gyertya jelenleg két méretben elérhető a manufaktúra webshopjában.

A  Spirit&Home manufaktúrát Hidasi Judit írónő, és kozmetikumgyártással foglalkozó férje alapította 2020-ban.
                    

Kövessen minket a Facebookon is!