Program 2024. január 24. 08:00

Idén is lesz közösségi futás a Parkerdőben

Idén is lesz közösségi futás a Parkerdőben
A Fuss Félegyháza Futókör idén is csatlakozik a Yours Truly nevű kezdeményezéshez. Közösségi, jó hangulatú, könnyed futásra várják az érdeklődőket a Városi Parkerdőbe január 28-án, vasárnap 8 és 14 óra között.



A részletekről Kiss Ottó, a Fuss Félegyháza Futókör tagja tájékoztatta lapunkat:
– Január utolsó vasárnapján ismét megszállják a Városi Parkerdőt a félegyházi futók. A finn kezdeményezésű Yours Truly futást 2017-ben kezdtük el szervezni először közösségi futásnak a városon belül, az utcákat koptatva. 2021-ben találtunk rá a tökéletes „pályára”, a természet lágy ölén. A kistisztáson álló padok ideálisak a csomagjaink letételére, frissítőpont felállítására, valamint a biztonságra sincs gondunk, hiszen van egy jól bejárt 1 km-es körünk, ami által sűrűn szemmel tudjuk tartani az ott hagyott tárgyainkat.



Minden évben csábítjuk és szeretettel várjuk az új és régi futókat, hogy futás közben elbeszélgetve, vagy némán egymás tempóját követve mozogjunk egy kicsit. Lehet a futás egy újévi fogadalom, vagy kemény sport, mi ezen a napon mégis próbáljuk ezt egy jókedvű, hangulatos közös programnak tekinteni.



Tudjuk, hogy a legtöbb futó szeret egyedül, a saját megszokott köreit futva, a saját kedvenc zenéinek ütemére haladni km-ről km-re, de ha mégis, akár virtuálisan szeretne benne lenni egy közösségbe, január 28-án látogasson el a https://www.futas.net/yourstruly/ oldalra, töltse fel az aznapi futásának adatait, és átnézheti hány emberrel teljesítette a yours truly jelmondatának azt a részét, hogy fuss az év leghidegebb időszakában. Aki viszont társaságra vágyik, bátran jöjjön ki a parkerdőbe, csatlakozzon akár egy-két körre, vagy sokkal többre!



A szervezők szeretettel várnak minden mozgást, futást kedvelőt január 28-án, vasárnap 8 órától a frissítőponton, a kistisztáson. Kérik, hogy mindenki vigyen magának (re)poharat, vagy kulacsot!

Z. A. 
                   

Kövessen minket a Facebookon is!