Helyi hírek 2024. január 24. 18:00

Ha vezetnem kell, ásványvizet iszom

Ha vezetnem kell, ásványvizet iszom
A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök folyamatosan azon dolgoznak, hogy a megelőzéssel kapcsolatos információik a lehető legszélesebb körben eljussanak az emberekhez. Ha kell az online térben, személyesen, plakátokon és sok más kreatív módon csempészik be az üzeneteiket a hétköznapi életbe.



A Bács-Kiskun Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság 2022 végén felkereste Balogh Leventét, hogy segítsen ezen üzenetek továbbításában. Az üzletember készséggel állt a feladat elé, amelynek eredményeként három baleset-megelőzési témában plakátkampány indult.



Az akció nagyon sikeres volt, ezért mertek a rendőrök nagyot álmodni: kitalálták, hogy az ásványvizes palackok címkéjén keresztül még szélesebb rétegnek juttathatják el fontos tanácsaikat. Az ötlettel nyílt kapukat döngettek, így az álomból valóság lett, azaz elképzelésük egészen a termelésig jutott.



Az első prevenciós üzenetet közvetítő palackok immár elkészültek. A Szentkirályon található üzembe látogatott dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, akinek Balogh Levente jelképesen átnyújtotta az első palackok egyikét számolt be az eseményről a police.hu.
                 

                             

Kövessen minket a Facebookon is!