Sport 2024. február 2. 17:00

Elindult a versenyév a Koppányoknál

Képgaléria
Elindult a versenyév a Koppányoknál
Kunszentmiklósra utaztak január 20-án a Koppányok, a Nyílegyenes Íjász Egyesület által rendezett Terem Országos Bajnokságra, felkészítő örömíjász versenyre.

A szervezők 12 célt állítottak fel, amelyet két körben lőttek meg, a második kört kissé átrendezték. A célok két lőállásosak voltak, így viszonylag gyorsan ment a verseny.

Eredmények:

Vadászreflex íjjal: Tamáskovics Gyula 4., Dinnyés Gyula 5. helyezést ért el.

Történelmi modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 3., Kövecses Zuszsanna 11., Szeibert Imre 20. helyen végzett.

*  *  *

Január 27-én, Várpalotán rendezte meg a Terem Nemzeti és Országos Bajnokságot a Magyar Íjász Szövetség. Jó hangulatú bajnokság volt, délelőtti és délutáni versenyekkel, 280 indulóval. Az országos bajnokságokon van lehetősége az íjászoknak minősített szintet megszerezni. Az éjszakába nyúló eredményhirdetésen a következő helyezések és minősítések születtek:

Történelmi modern íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 5. hely, II minősítés, Szólya Imre 14. hely, III-as minősítés, Szeibert Imre 23. helyet szerezte meg.

Vadászreflex íjjal: Fekete Boglárka 4. lett, III-as minősítéssel, Zoboki Csenge 5., Dinnyés Gyula 7. helyezett II-es minősítéssel, Balanyi Sándor 11. helyezett, III-as minősítéssel.

A Koppányok
elkezdték a 2024-es évre a felkészülést, saját versenyük legközelebb a Constantinum sportcentrumban lesz február 25-én vasárnap, amelyre már elkezdődtek a nevezések.

Kis Mónika
Koppány íjász

               

Kövessen minket a Facebookon is!