Helyi hírek 2024. február 4. 05:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 5. vasárnap – Városalapítás ünnepe – 2024. február 4.

1. Városunk alapításának 250. évfordulóján a templomban vasárnap reggel fél 7-kor és este 6 órakor lesznek szentmisék, a Kalmár-kápolnában pedig 16 órakor. Hálásan köszönik mindazok segítségét és munkáját, akik a mai ünnepre a templom takarításában és díszítésében részt vettek, Isten fizesse meg szolgálatukat!

2. Hétfőn este 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várnak mindenkit.

3. A vőfély-zenész bálra továbbra is várják a testvérek tombolafelajánlásait, amelyeket előre is hálásan köszönnek.

4. Előre hirdetik, hogy a betegek kenetének ünnepélyes kiszolgáltatása február 11-én vasárnap, a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária ünnepnapján lesz a délelőtti fél 11-es szentmisében. Feliratkozni a sekrestyében és a plébánián lehet.

5. A Házasság hete rendezvénysorozat szintén február 11-én kezdődik, ezen a vasárnapon minden szentmise végén megáldják a házaspárokat. A házasság hetében február 16-án, péntek délután 5 órakor a házaspárok imádkozzák a keresztutat. Február 17-én, szombaton szintén 17 órakor gitáros szentségimádás keretében tartják a házaspárok imaóráját.


6. Február 14-én, Hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjti Szent Negyven Nap, felkészülés Húsvét szent ünnepére. Hamvazószerdán reggel 7 és este 6 órakor lesznek szentmisék a hamvazás szertartásával. (Iskolai szentmisék ezen a napon: reggel 8 és 9 órakor.)
              

Kövessen minket a Facebookon is!