Helyi hírek 2024. február 20. 08:00

Jótékony farsang a Bankfalui Óvodában

Képgaléria
Jótékony farsang a Bankfalui Óvodában
Február 16-án tartotta a farsangi jótékonysági rendezvényét a Bankfalui Óvoda. A gyermekek szebbnél szebb, ötletes jelmezekben jelentek meg a szülők, testvérek, nagyszülők kíséretében. Az óvodások dalokkal, versekkel, csujogatóval, tánccal készültek, bűvész szórakoztatta a közönséget, majd finomabbnál finomabb falatokat lehetett kóstolni.

– A tombolahúzás után az udvaron közösen égettük el a kiszebábot, hangos csúfolókkal, hangszerrel kísérve, várva a megújuló, zöldellő tavaszt. A bevételt óvodánk udvarának szépítésére szeretnénk felhasználni – mondta el lapunknak Vizhányó Rita tagintézmény-vezető.

Ezúton szeretnénk megköszönni, akik valamilyen formában hozzájárultak rendezvényünk sikerességéhez: Dél-100 Kft., Félegyházi Pékség Kft., Zöldmező lovastanya, Tünde hajstúdió, Kiss Melinda kozmetikus, Aranykéz műhely, Mala jógastúdió és jógakert, Tóth Évi műkörömépítő és fodrász, Magyari Péterné fodrászat, Szeleczky Károly és Balanyi Dávid, akik  sétarepülést fődíjként ajánlottak fel a Kiskunfélegyházi reptéren.

Külön köszönet a kedves szülőknek a sok támogatásért, példaértékű együttműködésükért!
                 

Kövessen minket a Facebookon is!