Helyi hírek 2024. március 2. 18:00 Forrás: VOLÁNBUSZ Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Te hogy utazol?

Te hogy utazol?
Széles körű szolgáltatásfejlesztési tervvel készül a Volánbusz az előtte álló időszakra annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon szolgálja ki az utazási igényeket. A közlekedési vállalat a megváltozott utazási szokások mellett azt szeretné megismerni, hogy az utasok milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben. Az online kérdőívet kitöltők között utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A Volánbusz folyamatosan kiemelt figyelmet fordít, hogy minél nagyobb színvonalon nyújtsa  szolgáltatásait, beleértve az utazási komfortot és az utasbiztonságot is. A vállalat ennek érdekében számos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években.

A MÁV-VOLÁN-csoport jármű-fiatalítási programjának keretében megérkezett a két és fél ezredik új autóbusz a Volánbuszhoz, így a közlekedési társaság az elmúlt 5 évben mintegy 6000 darabos járműállományának már több mint 40 százalékát lecserélte. A jelenkor elvárásainak megfelelő, légkondicionált, USB-töltőportokkal felszerelt autóbuszok az elővárosi, a regionális és a távolsági forgalomban egyaránt magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak.

Több térségben lépett életbe olyan átfogó menetrendi módosítás, amely a korábbiaknál hatékonyabb, összehangoltabb menetrendet eredményezett. Országosan egyszerűbbé vált a Balaton térségének nyári megközelítése, és számos régióban fejlesztette a társaság az autóbusz–autóbusz, illetve az autóbusz–vasút átszállási lehetőségeket is.

A Volánbusz szándéka az elmúlt évek jó gyakorlatainak folytatása, és ehhez fontosnak tartja az utazási szokások alaposabb megismerését. A társaság kérdőíves felmérés formájában szeretne komplex képet kapni arról, hogy az utasok milyen fejlesztéseket látnának szívesen.

A kérdőív anonim, kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kitöltők között a Volánbusz a következő nyereményeket sorsolja ki: a Volántourist utazási iroda szolgáltatásaira vagy a Volánbusz mátraházai üdülőházában beváltható 10 darab 10 ezer forintos, 8 darab 20 ezer forintos, 5 darab 30 ezer forintos és 2 darab 50 ezer forintos utalvány mellett 10 darab 10 ezer forint értékű és 10 darab 20 ezer forint értékű ajándékcsomag is gazdára talál.

A társaság honlapján elérhető kérdőívet március 31-éig lehet kitölteni. A nyereményjáték leírása és az adatkezelési tájékoztató itt olvasható.
             

Kövessen minket a Facebookon is!