Helyi hírek 2024. március 3. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Nagyböjt 3. vasárnapja – 2024. március 3., vasárnap

1. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket!

2. A Nagyböjti Szent Negyven Napban, nagyböjt péntekjein hústilalom van érvényben, amelyek mellé bátran vállaljanak plusz lemondást vagy külön jó cselekedetet. A nagyböjti-húsvéti időszakban ne felejtsék el elvégezni szentgyónásukat.

3. Nagyböjtben minden szerdán és pénteken a keresztutat imádkozzák a templomban, délután 5 órától, az esti szentmise előtt. Most szerdán a Betánia Közösség, pénteken a Szent Mónika Közösség vezeti a keresztutat.

4. A nagyböjti lelkigyakorlat ezen a héten március 7-e és 9-e között lesz (csütörtök-péntek-.szombat), amit Ft. Fülöp Ernő apát-kanonok, főszékesegyházi plébános atya vezet majd az este 6 órai szentmisék keretében. A szentmisék előtt, 17 órától gyónási lehetőség lesz. Vegyenek részt minél többen húsvéti lelki felkészülésben!

5. Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést tartanak március 17-éig, adományaikat a plébániahivatalban, valamint a templomban kihelyezett kosarakba helyezhetik el. Hálásan köszönik a testvérek támogatását!

6. A virágvasárnapi barkaszenteléshez a barkaágakat már most gyűjtik, ebből az alkalomból kérik a testvérek segítségét és felajánlását.
                      

Kövessen minket a Facebookon is!