Program 2024. március 10. 16:00

Kultúrsarok – Alkotás a tavasz jegyében

Kultúrsarok – Alkotás a tavasz jegyében
Március 23-án, szombaton 14 órától ismét várja az alkotni vágyó hölgyeket a művelődési központ szervezésében megvalósuló Tavaszi Női Kör.

A tavasz a megújulás, az új lehetőségek időszaka. Ilyenkor mindannyiunk számára remek alkalom nyílik, hogy saját életünkben is rendet tegyünk, és pozitívan forduljunk az előttünk álló kihívások felé. A művelődési központ sokak által szeretett rendezvénye, a Tavaszi Női Kör idén is a kreativitás és a kellemes környezet által szeretné segíteni a tavaszra és a közelgő húsvétra való ráhangolódást.

A Női Kör egyik legfőbb célja, hogy minden évszakban lehetőséget kínáljon a hölgyeknek, hogy az alkotás által fedezhessék fel az adott évszak szépségeit. A tavaszhoz és a húsvét ünnepköréhez kapcsolódóan most a színek és textúrák változatos kavalkádja várja a résztvevőket: színes szalagok, tojások, különböző termények, növények és dekorációs kellékek teszik izgalmassá az alkotói folyamatokat.



A helyszínen élő cserepes virágok ültetésére is lesz lehetőség, amelyeket felhasználhatnak a munkálatok során. Ezekből az összetevőkből a legkülönfélébb dekorációk születhetnek: ajtókopogtatók, asztaldíszek, koszorúk, amelyek a résztvevők otthonait fogják díszíteni, hogy kívül és belül is áthassa életüket a tavaszi életérzés.

A kreatív folyamatok elősegítése érdekében most is kellemes helyszín várja a résztvevőket: lágy zene, forró tea és teasütemény segíti majd a feloldódást és az elmélyülést. A program részvételi díja 1000 Ft/fő, amely tartalmazza az anyagköltséget. A rendezvényre való előkészülés miatt a programra előjelentkezés szükséges. Kérjük, részvételi szándékukat március 19-éig jelezzék Bodor Mariann főszervezőnek, a 76/466-843-as vagy a 20/292-6403-as telefonszámon.

Hangolódjunk együtt a tavasz szépségeire és a közelgő húsvét ünnepére!
                  

Kövessen minket a Facebookon is!