Helyi hírek 2014. december 16. 13:00

Felhívás

Felhívás
A Városüzemeltetési Osztály értesíti a tisztelt lakosságot, hogy 2015 januárjában a DÉMÁSZ munkatársai Kiskunfélegyházán levágják azokat a faágakat, gallyakat, amelyek az ingatlanok előtt a vezetékek biztonsági távolságán belül vannak.

A polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztálya felhívja a félegyházi lakosság figyelmét, hogy aki szeretné saját maga elvégezni a fametszéseket az ingatlanja előtti fákon, az tegye meg januárig.



Felhívják a lakosság figyelmet arra, hogy ködös, esős időben a balesetveszély miatt, illetve a villanyvezeték miatti „áramáthúzás” miatt fokozott óvatossággal végezzék a fák metszését.

A DÉMÁSZ munkatársai csak azt a téglalap alakú távolságot metszik ki a fákból, ami számukra védőtávolságként a vezetékeknél szükséges. Az általuk levágott ágak elszállításáról is gondoskodik a DÉMÁSZ, ez általában a metszéstől számított 5 nappal később történik meg.

A városüzemeltetési osztály felé lehet jelezni, ha több mint egy hétig nem takarítják el a DÉMÁSZ dolgozói a levágott gallyakat, mert akkor az osztály intézkedik az elmaradt munkálatok elvégzéséről.

Fotó: illusztráció

 

Kövessen minket a Facebookon is!