Helyi hírek 2024. március 10. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Nagyböjt 4. vasárnapja, Laetare-vasárnap – 2024. március 10.

1. Hétfőn este, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket.

2. Nagyböjtben minden szerdán és pénteken imádkozzák a keresztutat délután 5 órától, az esti szentmise előtt. Most szerdán a hittanosok vezetik a keresztutat, pénteken, nemzeti ünnepünkön pedig magyar hazánkért ajánlják fel.

3. Március 13-án, szerdán Fatimai napot tartanak, déli 12 órakor ünnepi szentmisét mutatnak be a családokért és a Fatimai Szűz tiszteletére. Előtte fél 12-től a rózsafüzért imádkozzák. A Mária Tisztelők Köre ezen a napon este 6 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá.

4. Képviselő-testületi gyűlés lesz március 14-én, csütörtökön 18.30-kor a közösségi házban.

5. Március 17-én, jövő vasárnap a szentmisék végén az édesapákat részesítik külön áldásban, Szent József ünnepe kapcsán. Ezen a vasárnapon a Szentföld javára történik majd a perselygyűjtés.

6. Még tart a Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés március 17-éig, adományaikat a plébániahivatalban, valamint a templomban kihelyezett kosarakba helyezhetik el. Hálásan köszönik a támogatásokat.

7. Már gyűjtik a virágvasárnapi barkaszenteléshez a barkaágakat, kérik a testvérek segítségét és felajánlását.

8. A VÁROSI KERESZTÚT március 22-én, pénteken lesz. A menet a Szent István Templomból indul majd a 17 órai szentmisét követően. Ezen a napon az Ótemplomban nem lesz esti szentmise.

9. Sillye Jenő – KERESZTÚT című művét mutatja be a templomban a gitáros kórus március 23-án, szombaton délután 5 órakor. Mindenkit szeretettel várnak.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!