Helyi hírek 2024. március 13. 08:00

Bikahegyi földutakat újítottak fel

Képgaléria
Bikahegyi földutakat újítottak fel
Folyamatosan javítják az utcákat és a közvilágítást a Bikahegyen – hívta fel lapunk figyelmét néhány, a térségben élő lakó. A részletekről Bense Zoltánt, a választókörzet képviselőjét kérdeztük.  

– Folyamatosan fejlődik az infrastruktúra a Paprika-közben, a Kökény utcán, a Bikahegyi és a Rozmaring utcában. A Rozmaring utcában néhány tulajdonos kétkezi munkával látott hozzá a javításhoz: ahol szükséges volt, ott feltöltötték, döngölték, majd munkagépekkel korrigálták a minőségét, a városhoz közelebb eső részeken pedig gréderezés történt.

A Bikahegyi utcában és a Pázsit utca földes részén is lényegesen javultak az útviszonyok az óriási kátyúk megszüntetésével. A Paprika-közben – ahol több új ház található – a nagy gépek munkái miatt járhatatlanná vált út helyreállítása, a Viola utcában pedig a talajkiegyenlítés történt meg.

A kertes városrészben megvalósult a Kökény utcát a Bikahegyi úttal összekötő szakasz kiépítése is, így lehetővé vált az átjárás a Pázsit utca irányába – foglalta össze a képviselő.
                            

Kövessen minket a Facebookon is!