Helyi hírek 2024. március 14. 12:00

Kiváló szakember a nőszépítésben

Kiváló szakember a nőszépítésben
Szakmai Elit Év Kiváló Szakembere 2024 Díjban részesült a kiskunfélegyházi Lengyel Magdolna. A LeManni Szépség és Divatstúdió tulajdonosa nőszépítő mentorként tevékenykedik a helyi, illetve – az internetnek és a közösségi médiának hála – az ország bármely részén élő hölgyek nagy örömére.

Borítókép és további fotók: Németh Fotó



Magdolna végzettsége szerint szín- és stílustanácsadó, kozmetikus. Komplex szépség- és stílustanácsadással segíti vendégeit, ami magában foglalja az arcápolási, öltözködési tanácsadást is. Megtanítja őket arra, hogy hogyan tudják ezt saját maguk elvégezni, és a napi rutin részévé tenni. Segít az előnyös megjelenés kialakításában, ruhafazonok, színek kiválasztásában. Célja ezzel, hogy a lányok és asszonyok korunk kihívásai, életük próbatételei közepette is meglássák magukban az egyedi, tökéletes nőt, és boldog, magabiztos, kiegyensúlyozott életet tudjanak élni.



Magdolna folyamatosan tanul, képezi magát. Jelenleg férfi stylist és coach tanfolyamokat végez. Rendszeresen jótékonykodik: felkarol más nőket, hogy tanácsaival, külsejük professzionális átalakításával felébressze bennük a magabiztosságot és önbecsülést. Ahogy ő fogalmaz: nőket segíteni, szépíteni, építeni számára misszió.
                

Kövessen minket a Facebookon is!