Hirdetmények 2024. március 14. 10:00

Tavaszi szünidei étkeztetés

Tavaszi szünidei étkeztetés
Déli meleg főétkezést kínál 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében a tavaszi szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

A 2023/2024-es tanév tavaszi szünetében 5 munkanapon – március 28-án, valamint április 2-ától 5-éig – kínálja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül valamint igény szerint soron kívül is be lehet benyújtani a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon a 76/562-047 számon adnak tájékoztatást.

A szünidei étkeztetés helyszíne a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumának konyhája (6100 Kiskunfélegyháza Kossuth u. 34., bejárat a Lidl felőli kapunál).
            

Kövessen minket a Facebookon is!