Helyi hírek 2024. március 30. 14:00

Vágányzári információ

Vágányzári információ
A MÁV-START Zrt. értesíti utasait, hogy a Szeged és Kiskunfélegyháza között végzett pályakarbantartási munkálatok miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok április 2-a és 6-a között. Kiskunfélegyháza—Szeged-Rókus—Szeged állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Felhívják az utasok figyelmét, hogy április 2-án, 3-án és 4-én a vonatpótló buszok a 719, 728, 17028 és 17029 sz. vonatok kivételével Szeged-Rókus állomástól indulnak, és oda érkeznek. A Szegeden belüli utazáshoz a TramTrain járatokat lehet használni, amelyeken a vágányzár ideje alatt a vasúti menetjegyeket (ide értve az utazásra jogosító igazolványt, igazolást, okmányt, akár több közlekedési szolgáltató által kiadható és felhasználható bérletet, illetve e-vonatjegyet is) elfogadják.

Április 5-én és 6-án pedig ugyancsak Kiskunfélegyháza—Szeged-Rókus—Szeged állomások között a 17028 és 17029 sz. vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, az  ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.

A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon.
                

Kövessen minket a Facebookon is!