Sport 2024. április 11. 17:00

Utánpótlás Magyar Kupán bokszoltak  

Utánpótlás Magyar Kupán bokszoltak  
Ökölvívó Utánpótlás Magyar Kupa verseny zajlott a mögöttünk hagyott hétvégén, Pécsett. A Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia 16 versenyzőt indított, akik közül 14-en nyerték el a részvételi jogot. Az esemény az idei Európa-bajnokság előválogatója volt serdülő és junior korosztályban. A megmérettetésen 76 egyesület, 380 versenyzője mérte össze tudását, amely mezőnyben a városunk sportolóinak is jutott bőven dicsőség.

Eredmények:

Mészáros Zóra: U12 leány 44 kg, ll. hely,

Tajti Fanni: serdülő leány 51 kg, ll. hely,

Mészáros Dominika Rita: serdülő leány 60 kg, l. hely,

Nemcsok Levente: serdülő fiú 35 kg, l. hely,

Seres Viktor: serdülő fiú 40 kg, V. hely,

Kozák Nikolasz: serdülő fiú 44 kg, V. hely,

Farkas Csanád Botond: serdülő fiú 75 kg, lll. hely,

Rálik László: serdülő fiú +91 kg, ll. hely,

Tajti Márkó: junior fiú 54 kg, V. hely,

Hajagos-Tóth Attila: junior fiú 75 kg, V. hely.

Az eseményen Mészáros Zóra és ellenfele, Varga Vivien különdíjban részesültek, a legjobb mérkőzés címét ítélték oda a lányoknak.

Ramocsa Sándor vezetőedző elmondta, hogy a sikerek nem jöhettek volna létre a sok-sok segítő kéz nélkül. Köszöni a Papp László Ökölvívó Akadémia Egyesület szülői közösségének, a Platán Utcai Általános Iskolának, a Darvas Általános Iskolának, a Móra Ferenc Gimnáziumnak, a Petőfiszállási Petőfi Sándor Általános Iskolának hogy támogatták a tanulók sporttevékenységét. Külön köszöni Seres Attilának, Palásti Szilviának, Tajti Péternek, valamint természetesen, és nem utolsó sorban feleségének, Ramocsa Andreának az önzetlen segítséget.

Z. A.  
             

Kövessen minket a Facebookon is!