Helyi hírek 2014. december 18. 13:25

186 csillogó szempár, a város jövője

Képgaléria
186 csillogó szempár, a város jövője
Újszülöttek köszöntése a Városházán

A Városháza auláját megtöltötték a babakocsik, a díszterem a 2014-ben született kisbabáktól volt hangos, akik – szüleikkel vagy nagyszüleikkel – meghallgatták a Bercsényi úti Óvodások műsorát, majd átvehették a Félegyházi Önkormányzat karácsonyi ajándékát.

Csányi József polgármester, ünnepi köszöntőjében kitért a város közvéleményét foglalkoztató szülészet kérdésére is, majd a rendezvény után erről nyilatkozott a Közlönynek:

– Nagyon örülünk neki, hogy Félegyházán ennyi kisgyerek van, a mai ünnepségünkön pontosan 186-an jelentek meg szüleikkel. Ez egy nagyon szép szám, ez a város jövőjét jelenti.  Azért pedig, hogy a gyermekvállalási kedvet növeljük Félegyházán, elhivatottságot érzünk az mellett, hogy a kórházban visszaállítsuk a szülészetet. Ennek a megvalósulási formája még most van kidolgozása alatt, és úgy ítéljük meg, hogy abszolút realitása kell, hogy legyen, és az önkormányzati ciklus végén úgy tudjunk majd beszámolni, hogy sikerült elérnünk: Kiskunfélegyházán születhetnek a kiskunfélegyháziak.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!