Helyi hírek 2024. április 21. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Húsvét negyedik vasárnapja – Hivatások vasárnapja – 2024. április 21.

1. Hétfőn, 17.30-kor Bibliaóra lesz a közösségi házban, szeretettel várják a testvéreket!

2. Szerdán délután az espereskerület papsága Fülöpjakabon tartja tavaszi gyűlését, így este 6 órakor nem lesz szentmise a templomban.

3. Az édesanyák Szent Mónika Közössége e havi összejövetelét április 25-én, csütörtökön 17 órától  tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje szombaton este 6 órakor lesz.

4. A Betánia Közösség 25. jubileumi születésnapját ünnepli a Szent István Templomban április 27-én,  szombaton, a 11 órakor kezdődő szentmisében. Előtte fél 11-től szentségimádás lesz. Szeretettel várnak mindenkit a hálaadó alkalomra.

5. Esküvő a héten: április 27-én, szombaton 15.30-kor házasságot köt a templomban Keller-Pintér Lóránd és Tarjányi Ildikó.

6. Hálásan köszönik a testvéreknek a hivatások és a papnevelés megsegítésére adott perselyadományait. Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében tartják a búzaszentelést.

7. Május 11-én szombaton, a két plébánia közös MAJÁLIST szervez a Városi Parkerdő kistisztásán,  délelőtt 9 órától. Ebédet ingyen adnak, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki vigyen magával. Az ebéd szervezése miatt a részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni május 5-éig lehet, a sekrestyében és a plébánián hivatali időben. Mindenkit szeretettel várnak!

8. Az adóbevallások idején kérik a testvéreket, hogy adójuk 2x1 százalékáról szabadon döntve, lehetőségük szerint támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és az Ótemplom Alapítványt! Részletek a szórólapokon és a hirdetőtáblán.
                             

Kövessen minket a Facebookon is!