Helyi hírek 2024. április 23. 11:00

Föld-napi játszóház a művelődési központban

Képgaléria
Föld-napi játszóház a művelődési központban
Sikeresen zárult az április 22-ei Föld-napi játszóház a Móra Ferenc Művelődési Központban, ahová felső tagozatos diákokat vártak egy délelőtti vetélkedőre. A szervezők igyekeztek olyan kérdésekből összeállítani a teszteket, amelyek témája a környezetvédelem köré épült és tanulságos lehet a gyerekek számára.

A részleteket Almási Emerencia, az intézmény munkatársa mondta el.
– Intézményünk kifejezetten az általános iskolák felső tagozatos diákjait hívta meg a Föld napja alkalmából rendezett tudásversenyre, amin a környezetvédelem témakörében humoros kérdések és kihívások várták a résztvevőket. A meghívott osztályok tagjai láthatóan nagyon élvezték az együtt töltött időt, amit a sok nevetés és kitartó csapatmunka jellemezett.

Szervezőkként meggyőződésünk, hogy a környezetvédelem és annak céljának átadása a jövő generációinak rendívül fontos feladatunk. Az ilyen jellegű események lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok szórakoztató módon tanuljanak és értsék meg a környezetvédelem fontosságát. Reméljük, hogy a
rendezvényen szerzett élmények és tapasztalatok arra ösztönzik majd a fiatalokat, hogy aktív szerepet vállaljanak a környezettudatosság terén és hozzájáruljanak a fenntartható jövő építéséhez. A kvízdélelőtt befejezésében a diákok oklevélben részesültek, aminek mindannyian nagyon örültek.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton    
         

Kövessen minket a Facebookon is!