Helyi hírek 2024. május 2. 14:00

Remekeltek a Kiskunfélegyházi József Attila Sportiskolai Általános Iskola diákjai

Remekeltek a Kiskunfélegyházi József Attila Sportiskolai Általános Iskola diákjai
Ismét megrendezte a Kistérségi Természetismereti Versenyét több évfolyamra bontva a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

Iskolánk 3-4. évfolyamon mérettette meg magát. A verseny első fordulója az intézmény által kiküldött írásbeli versenyfeladatok megoldásával kezdődött, ahová a 18 csapatból 6 csapat jutott be. Másodikként a József Attila Sportiskolai Általános Iskola 4. b osztály „Kerecsensólyom” elnevezésű 3 fős csapata került a döntőbe, amit április 25-én rendeztek meg a tiszaalpári általános iskolában. A programot egy színvonalas műsor előzte meg, amelyet az iskola diákjai adtak elő a Föld napjához és a Fenntarthatósági témahéthez kapcsolódóan.



A versenyen nehéz, változatos feladatok megoldásával mérték össze ügyességüket és tudásukat a gyerekek. A 4. b osztály csapatagjai: Kocsis Zoé Lilla, Mizere Gergő, Raffael Elvira Kira a kimagasló második helyet érte el. Örülünk, hogy ilyen tehetséges diákokkal büszkélkedhet iskolánk.



A szép helyezésért a jutalmakat a természethez kapcsolódóan osztották ki, ahol a gyerekek 1-1 cserépnövénnyel térhettek haza, így otthon is emlékezhetnek sikereikre.

Köszönjük a felkészítő pedagógusoknak a kitartó munkáját, és a szülőknek a támogató segítségét.

M. M.

                  

Kövessen minket a Facebookon is!