Sport 2024. május 8. 15:35

Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok

Képgaléria
Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok
A Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg az történelmi örömíjász versenyét, gyönyörű erdős, tavas, madárcsicsergős környezetben a Kecskeméti Íjászegyesület, május 4-én. A verseny a kategóriájához hűen valóban örömíjászat volt, sok közeli, jól lőhető célokkal. Az idő is kegyes volt a Koppányok népes csapatához, mert végig ragyogó napsütésben versenyeztek.

Eredmények:  

Vadászíjjal és favesszővel: Kis Mónika 2., Tamáskovics Gyula 3. (565 pont), Dinnyés Gyula 4., (565 pont, 1-el kevesebb 10-es találat), Füleki Imre 3. helyezést ért el.

Vadászíjjal és karbon vesszővel Tóth Milán 6. helyezést ért el.

Modern pusztai íjjal Bicskeiné Csányi Mária 2., Fekete Boglárka 2., Füleki Bianka 3., Csatlós Norbert 4., Szeibert Imre 6., Kövecses Zsuzsanna 8., Bicskei István 9., Nagy Zoltán pedig a 19. helyen zárta a versenyt.

Barebow íjjal Tóth Mihály az 1. helyen végzett.

Ugyanezen a napon Kiss Tibor Koppány íjász Foktőn versenyzett az Éjsólyom Íjász Sport és Kulturális Egyesület által rendezett 3D versenyen. Alapvetően nehéz pályákat építenek, így tették ezt most is. Számszeríjjal lőtt, nagyon komoly szereplőkkel a kategóriájában. Félpályától az íja technikai problémáival küzdött, de szerencsére a sportszerű és évtizedekkel tapasztaltabb számszeresek segítettek, hogy végig tudja lőni a versenyt. Sok tapasztalatukat megosztották vele, ezzel segítve őt versenyzésben. Kiss Tibor számszeríjjal a hatodik helyen zárta a versenyt.

Kis Mónika
Koppány íjász
           

Kövessen minket a Facebookon is!