Helyi hírek 2024. május 15. 10:00

Megtartotta éves közgyűlését a nyugdíjas klubok egyesülete

Képgaléria
Megtartotta éves közgyűlését a nyugdíjas klubok egyesülete
Megrendezte éves közgyűlését a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete május 13-án, a Szakmaközi Művelődési Házban.

Az esemény részleteiről Magonyné Kis Czakó Katalin elnök elmondta: klubjaik száma 14-re, a tagok létszáma pedig 391-re nőtt. – Nagy örömünkre szolgál, hogy létrejött a Móravárosi Nyugdíjas Klub és a
Firka Klub, akik kifejezték csatlakozási szándékukat egyesületünk klubjához. Továbbá örömmel fogadtuk a hírt, hogy a hosszú ideje működő Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Nyugdíjas Klub is csatlakozott hozzánk.

A közgyűlés során főként az alapszabály módosításáról esett szó, különös figyelmet fordítva a tiszteletbeli elnöki poszt kérdésére. Emellett megvitattuk a tagdíj emelését, áttekintettük a tavalyi évi eseményeket, és részletesen terveztük az idei évre szóló kirándulásokat és szabadidős programokat. A következő
programunkat május 17-én Bugacra tervezzük, ahol kipróbáljuk a hajtánypályát.

Május 29-én, a Kihívás napján 9 és 12 óra között sportprogramokkal várjuk tagjainkat a szakmaköziben. Június 8-án Ozorára utazunk, októberben az Idősek világnapján részt veszünk a városi ünnepségen, amit egy kulturális találkozó követ zenével, tánccal, énekkel. Az év vége pedig már az advent jegyében fog telni – mondta el az elnök.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton 
              

Kövessen minket a Facebookon is!