Program 2024. május 14. 18:00

Kertmozi Félegyházán – egy felejthetetlen este a csillagok alatt

Kertmozi Félegyházán – egy felejthetetlen este a csillagok alatt
„Sokunknak volt alkalma gyermekkorukban megélni a szabadtéri mozizás élményét. Június 1-jén szombaton most ezt az élményt – ha csak egy este erejéig is – megpróbáljuk megteremteni Önöknek.

A nagyposta melletti új parkolóban 500 székes ülőhellyel, emellett sörpadokkal és állóhelyekkel mindenki számára ingyenes filmvetítést tartunk. A munkatársaimmal a Queen történetét feldolgozó 4 Oscar-díjjal kitüntetett Bohém rapszódiát választottuk, amit este 9 órától vetítünk. Esőnap: június 2. vasárnap, 21 óra.



A moziélményt a parkoló elejében kialakított hamburgerező, emellett kürtöskalácsos, vattacukor, sörös-boros büfé teszi teljessé mindazoknak is, akik a filmet nézni nem, de a zenéjét hallgatni akarják.

Az 500 székes ülőhely regisztrációhoz kötött. Az ingyenes jegyeket május 16-án, csütörtöktől lehet igényelni és átvenni a Tourinform irodában. Egy személynek legfeljebb 6 jegyet tudunk adni. Az ülőhelyek érkezési sorrendben lesznek majd elfoglalhatók” – írta közösségi oldalán Csányi József polgármester.

                 

Kövessen minket a Facebookon is!