Helyi hírek 2024. május 17. 08:00

Zavartalanul üzemel a Körpatika

Zavartalanul üzemel a Körpatika
A Kossuth utca folyamatban lévő felújítási munkálatai a Körpatika megközelíthetőségét is érintik, de a gyógyszertár zavartalanul üzemel, és mindent megtesznek a betegek zavartalan kiszolgálásáért a kivitelezés ideje alatt is – hangsúlyozta dr. Kőhalmi Józsefné, a patika tulajdonosa és vezetője.



– A munkálatok miatt lezárták a Körpatika mozgáskorlátozott feljáróját, amelyen keresztül babakocsival, vagy kerekesszékkel is kényelmesen meg lehet közelíteni a gyógyszertárat. Ezúton is szeretném felhívni az érintettek figyelmét, hogy a lépcsőnél kihelyeztünk egy csengőt a mozgásukban akadályozottak, kismamák számára. Aki tehát nem tud feljönni a lépcsőn, csengessen bátran! Valaki a gyógyszertárból a segítségére siet, és ha szükséges, kivisszük a gyógyszereket.



Örülünk, hogy megszépül a környezetünk, még ha átmeneti kellemetlenségek akadnak is. Mi változatlanul várjuk a betegeket és minden felmerülő problémát igyekszünk megoldani, amiben az önkormányzat is partnerünk. Arra biztatjuk a betegeket is, hogy jelezzék észrevételeiket – fogalmazott a patikavezető, aki a gépkocsival közlekedőktől azt kéri, hogy parkoláskor legyenek figyelemmel arra, hogy a patika bejárata megközelíthető maradjon a babakocsival, kerekesszékkel érkezőknek is.


Fotó: Fantoly Márton
           

Kövessen minket a Facebookon is!