Helyi hírek 2024. május 16. 15:00

Elhárult minden akadály, júniusban indul a Vasas-pálya felújítása

Elhárult minden akadály, júniusban indul a Vasas-pálya felújítása
– Kedves Félegyháziak! Tegnap reggel az utolsó hivatalos engedélyt is megkaptuk az uniós szervektől, így pár héten belül megkezdődik az évek óta várt kivitelezés az egykor szebb napokat látott ifjúsági sporttelepen – közölte a jó hírt Csányi József polgármester közösségi oldalán.

– A nagyobb gyermekeknek épül a PUMP-TRACK pálya (a képen egy, a miénkhez hasonlót láthatnak), ahol nehezített pályán gyakorolhatják a kerékpár és egyéb gördülő eszközök használatát, illetve a kiskamaszok már extrém pályákon is eltölthetik a szabadidejüket. A kisgyermekeknek KRESZ park épül, ahol a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjait sajátíthatják majd el.

Építünk egy a Petőfi-lakótelepihez hasonló, multifunkciós bekerített sportpályát, lesz gyermekjátszótér, felnőtt kondipark, drótkötélpálya, focipálya, az atlétika kedvelőinek rekortán burkolatú futókör, továbbá egy körbekerített kutya agility pálya is.

Lesznek ivókutak és zárható szociális helyiségek a mozgásukban korlátozottaknak is. A biztonságról a teljesen új kerítés, kiépített HD kamerahálózat és belső közvilágítási rendszer gondoskodik.

A pálya területén több mint 300 fát ültetünk, remélem, ezek pár éven belül kellemes árnyékot adnak majd.

Csányi József
polgármester
          

Kövessen minket a Facebookon is!