Helyi hírek 2024. május 17. 10:00

Bemutatkoztak a Veled a Városunkért Egyesület polgármester- és képviselőjelöltjei

Képgaléria
Bemutatkoztak a Veled a Városunkért Egyesület polgármester- és képviselőjelöltjei
A Veled a Városunkért Egyesület sajtótájékoztató keretében mutatta be polgármesterjelöltjét és a képviselőjelöltjeit május 16-án, csütörtökön.  

Az eseményen bemutatkozott Kis-Szeniczey Kálmán, aki polgármesterjelöltként és a 6-os számú választókörzet képviselőjelöltjeként indul a június 9-ei választásokon. Ezt követően képviselőtársai is ismertették terveiket és programjukat a város jövőjének fejlesztésére.

Kis-Szeniczey Kálmán beszámolt a választási programjukról, amiben célként jelölte meg egyebek mellett a városvezetés részvételiségének növelését, a lakosság bevonását a költségvetési források elosztásába és a városfejlesztési tervek kidolgozásába, a közlekedési feltételek javítását, az egészségügyi alapellátás fejlesztését, a Parkerdő fejlesztését és babafa liget létrehozását, a hulladékszállítás javítását, a közműhálózat fejlesztését, nyilvános illemhelyek kialakítását, zöld és klímabarát iparfejlesztést, a helyi hagyományok és kulturális örökség ápolását és a Fürdőszálló megmentését.

A polgármesterjelölt bemutatkozása után képviselőtársai is megosztották programtervezetüket: Fricska Bence (1-es választókörzet), Horváth Anna (2-es választókörzet), Mihályi Zoltán (3-as választókörzet), Medek Máténé (4-es választókörzet), Kovács-Gémes Nikoletta (5-ös választókörzet), Hegedűs Iván (7-es választókörzet), Vészi József (8-as választókörzet), Horváth Tamás (9-es választókörzet) és Mizere Polgár Andrea (10-es választókörzet).

V. B.

Fotó: Fantoly Márton
             

Kövessen minket a Facebookon is!