Helyi hírek 2024. május 29. 14:00

Boldogságóra dán vendégekkel

Képgaléria
Boldogságóra dán vendégekkel
Különleges vendégek látogattak el Dániából a Platán iskola diákjaihoz. A három szakértő Bagdi Bella, a Boldogságóra alapítója, Józifek Zsófia szakmai koordinátor kíséretében érkeztek, hogy megismerkedjenek a program sajátosságaival és az iskola mindennapi életében tapasztalt jótékony hatásaival.

Horváthné Katona Judit és Tarjányi Zita tanító nénik vezetésével az 1. a osztályos gyerekek nagy lelkesedéssel meséltek a sportolás előnyeiről a boldogságórán.  Interaktív játékok segítségével találták ki egymás kedvenc sportágait, végül vidáman perdültek táncra és énekelték el Bella egyik dalát.

A felső tagozatban Tarjányi Xénia vezetésével a 6.a osztály tanulói  példaértékű civil emberek illetve profi sportolók életével, emlékezetes pillanataival ismerkedtek meg, akiknek a sporthoz való hozzáállása motiválja a gyerekeket a mindennapi életben céljaik elérésében. Olyan erényekkel ismerkedtek meg és hoztak példát, amelyeket ők is alkalmazhatnak a hétköznapi tevékenységeik során. Útravalóul Bagdi Bella Pozitív Gyerek vagyok motivációs kártyájából húztak a gyerekek, amelyet Tarjányi Xénia illusztrált.

Az óra végén idegen nyelvi tanulmányaikat is örömmel kamatoztatták a diákok, amikor a dán szakértőkkel beszélgettek országukról és kultúrájukról.

A látogatás zárásaként az iskola sajátosságaival, sokszínűségével ismertette meg Szunyi Anikó intézményvezető és Takácsné Medveczki Zsuzsanna intézményvezető-helyettes a kedves vendégeket.
                   

Kövessen minket a Facebookon is!