Hirdetmények 2024. május 31. 08:00

Nyári szünidei étkeztetés

Nyári szünidei étkeztetés
Déli meleg főétkezést nyújt Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata – június 16-ától, augusztus 31-éig – 5 hónapos kortól 18 éves korig a szünidei gyermekétkeztetés keretében a nyári szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

Borítókép: Pixabay

A jelenlegi tanév nyári szünetében 43 munkanapon nyújtja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a polgármesteri hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon a 76/562-047-es telefonszámon adnak tájékoztatást. A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget a Kiskunfélegyházán, a Hunyadi u. 6. szám alatt.

A szünidei étkeztetés kiosztási helyszíne a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumának konyhája, amelynek címe: Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34 szám (bejárat a LIDL áruház felől).
                  

Kövessen minket a Facebookon is!