Gazdaság 2024. június 10. 14:00

Mesterhármas a Dél-100 Kft. életében

Képgaléria
Mesterhármas a Dél-100 Kft. életében
Kiváló Üzleti Márka elismerést érdemelt ki a Dél-100 Kft. a Magyar Brands megmérettetésén, a szakmai grémium bírálata alapján. Az elmúlt 25 év üzleti sikerei, a folyamatos növekedés és a megbízható partnerség fémjelezte a már több mint negyedszázados munkát.

A fennállása 25. évfordulóját tavaly ünneplő DÉL-100 a délkelet-magyarországi régiót több mint 200 üzlettel lefedő, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalat, üzleti koncepciójában zárt franchise rendszerként két hálózatot üzemeltet, a GoodsMarketet és a PlusMarketet. Partnereik a tizenkétezer négyzetméteres raktár, több mint tízezer féle forgalmazott termékéből válogathatnak.

A fogyasztói felmérés eredményeképpen a GoodsMarket, mint üzleti koncepció, illetve mint fogyasztói márka meghódította a vásárlók szívét, így elnyerte a Kiváló Fogyasztói Márka címet. A sor ezzel nem ért véget, a Store Insider szakmai lap 10. alkalommal hirdette meg az Év Boltja versenyt, ahol a legnagyobb Magyarországon működő láncok versenyében is megállta a helyét a PlusMarket. Ezúttal a solti partnerük franchise üzlete kapta meg a zsűri különdíját.  

Rövid videó: A DÉL-100 márka 2023-ban első alkalommal vehette át a MagyarBrands elismerést!
           

Kövessen minket a Facebookon is!