• Kezdőlap
  • Hírek
  • Program
  • Szabadtéri bajnokságot rendez a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület
Program 2024. június 12. 10:00

Szabadtéri bajnokságot rendez a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület

Képgaléria
Szabadtéri bajnokságot rendez a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület
Harmadik bajnokságát szervezi meg a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület június 15-én, szombaton, reggel 9 órától.

A korábbi versenyek zártkörű háziversenyek voltak, de most látták újra elérkezettnek az időt arra, hogy más klubok meghívásával egy egész napos bajnokságot rendezzenek – tudtuk meg Nagy Krisztiántól, az egyesület elnökétől. Az esemény célja – amellett, hogy még több rutint szerezzenek egyesületük tagjai – a látogatók, a kiskunfélegyháziak előtt bemutatni a thai bokszot, annak szépségeit, a mérkőzések izgalmát, a szurkolás hangulatát, a kitartó küzdelmeket.



9 órakor a legapróbb harcosok bemutatójával kezdődik a program, akik teljes védőfelszerelésben bemutatómeccseket játszanak majd. Nagy Krisztián elmondta, hogy ez a korosztály is már nagyon fegyelmezetten dolgozik és vannak közöttük olyan tagok, akik már szereztek tapasztalatot a ringben. A kicsik után körülbelül fél 11-től már a szakszövetség közreműködésével, bírák által pontozott mérkőzéseket láthat a közönség, egyre rutinosabb, tapasztaltabb versenyzők részvételével. Nagy Krisztián hozzátette: visszajelzés érkezett már szekszárdi, budapesti és kecskeméti egyesületektől, reményeik szerint izgalmakkal és parázs meccsekkel teli napra számíthatnak az érdeklődők.



A Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület minden korosztálya mérkőzik majd, körülbelül 25-30-an lépnek majd ringbe szombaton.



Az egyesület szeretettel vár mindenkit a Honvéd-pályán, a KHSE terem előtti szabadtéri bajnokságra, szombaton 9 órától.

Z. A.
            

Kövessen minket a Facebookon is!