Helyi hírek 2024. június 19. 13:00

Korlátlan belföldi mobilnet a Yetteltől június 20-án

Korlátlan belföldi mobilnet a Yetteltől június 20-án
A Yettel célja, hogy ügyfelei szabadon és gondtalanul tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án, csütörtökön egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

A díjmentes korlátlan belföldi mobilinternet automatikusan jár június 20-án 00:00-tól 23:59-ig – lényegében az aznapi adatforgalom nem fogyasztja az előfizetők belföldi adatkeretét. A promóció a Yettel lakossági, valamint a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti ügyfeleire érvényes.

A Yettel egy több mint kétéves program keretében teljes mértékben megújította mobilhálózatát, ami nem csak a már elterjedt 4G technológia kapacitását növelte meg, hanem lehetővé tette a jelenlegi legmodernebb 5G bevezetését is. A technológia a Yettel folyamatosan bővülő 5G-hálózatán mára országosan több mint 900 bázisállomáson érhető el.

A Yettel a díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózatán is biztosítja, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel, és 5G-lefedettségi területen tartózkodik, ami ezen a lefedettségi térképen ellenőrizhető. A mobilinternet sebessége pedig meg fog egyezni az érintett ügyfelek tarifacsomagjának megfelelő sebességgel.

A díjmentes mobilnetet azok a Yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkerete.

További információ a promóció részleteiről: https://www.yettel.hu/adat-korlatlansag-napja
                

Kövessen minket a Facebookon is!