Program 2024. június 20. 16:00

Jóga világnapi programok Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Jóga világnapi programok Kiskunfélegyházán
A Jóga Világnapja alkalmából városunkban is szeretettel várják a mozgásforma kedvelőit június 22-én, szombaton a Hősök Parkjába, ahol délelőtt 9 és 12 óra között egy jó hangulatú eseménynek lehetnek részesei.

Kezdetekben, városunkban Fricska Irén oktató szervezte a világnapi mozgásos eseményeket, majd egyre több jógaoktató és követő csatlakozott a mára már a Hősök Parkjában szervezett délelőtthöz. Idén 6 oktató segítségével ünnepelhetik a világnapot a jógát kedvelők: Dombóváriné Márti, Horváth Kata, Ladányi Krisztina, Ruskó Edit, Zsigó István és Vaszkó-Mónus Eszter várja az érdeklődőket.



Dombóváriné Márti és Ruskó Edit szervezők elárulták, hogy a megnyitót követően tematikus felépítése lesz a napnak, klasszikus hatha gyakorlásra számítsanak, amelyekbe mindenki be tud előképzettség nélkül kapcsolódni. A végén egy kis beszélgetéssel, piknikkel fejezik be a délelőttöt.

A szervezők köszönik a támogatást Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának, a Waldorf iskolának és az Egészségfejlesztési Irodának.

Z. A.
                   

Kövessen minket a Facebookon is!