Program 2024. június 25. 16:00

Habos romantika a művelődési központban

Habos romantika a művelődési központban
A Hab című magyar romantikus vígjátékot nézhetik meg az érdeklődők június 26-án, szerdán a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ Moziklub előadásán. A 18 órakor kezdődő ingyenes vetítésre mindenkit szeretettel várnak.

A könnyed kikapcsolódást ígérő film főszereplője Dóra (Kerekes Vica), aki mindent megtesz, hogy anyagi nehézségei ellenére fenntartsa saját cukrászdáját. Szenvedélyesen rajong mindenért, ami cukros finomság: tészták, habok, gyümölcsök – ez az ő sütimennyországa. Azonban ennek az édes világnak keserű vége lehet, hacsak nem talál egy bátor agglegényt, aki hajlandó eljátszani a férj szerepét egy családi cégeknek szervezett versenyen, ahol az egymillió forintos főnyeremény megmenthetné a vállalkozását.

Marci (Mátray László) hajlandó részt venni ebben a megtévesztésben, de van egy kis bökkenő: ő egy megrögzött csajozógép, aki nehezen tud ellenállni a női nem csábításának. Marci belépése Dóra életébe nemcsak izgalmas és komikus helyzeteket teremt, hanem új kihívások elé is állítja a fiatal nőt, aki megpróbálja megtartani az irányítást a cukrászda és a saját élete felett.

A verseny során számos váratlan fordulat és vicces incidens színesíti a történetet, miközben Dóra és Marci egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Vajon sikerül-e megnyerniük a versenyt és közben felismerniük az igazi értékeket az életükben? A film tele van szívvel-lélekkel, humorral és egy csipetnyi
romantikával, miközben a nézők egy ínycsiklandóan édes kaland részeseivé válnak.

V. B.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!