Helyi hírek 2024. július 4. 14:00

Újraindul az úszósuli Félegyházán

Újraindul az úszósuli Félegyházán
Idén nyáron is elindul városunkban az úszósuli, amelynek fő célja a gyermekek úszótudásának hatékony fejlesztése és az önbizalom erősítése. Az önkormányzat támogatásával történő program különösen fontos lehetőséget kínál minden 6-12 éves kezdő és haladó számára.

Borítókép: Fantoly Márton

A részvételhez a szülőknek csupán a belépődíjat kell fizetniük, így minden félegyházi család számára elérhetővé válik, hogy gyermekük biztonságos körülmények között tanuljon úszni, fejlessze készségeit és építse önbizalmát. Az úszósuli vezetőjét, Klinkóné Jókai Mónikát kérdeztük a részletekről.

– Az úszósuli nem csupán úszásoktatást nyújt, hanem különös figyelmet fordít a vízbiztonságra is, hogy a résztvevők magabiztosan mozoghassanak a vízben. A program nemcsak testi, szellemi és mentális fejlődést segít elő, hanem hozzájárul az önállóság és magabiztosság kialakulásához is. Az órák során nemcsak a tanuláson, hanem a szórakozáson is van a hangsúly, ahol a gyerekek különböző úszástechnikákat sajátíthatnak el jó társaságban. Az úszás öröme mellett barátságokat is kötnek, és aktívan töltik szabadidejüket, így teljes élményt nyújtva számukra. Az elmúlt években is nagyon népszerű volt a lehetőség. Remélem, hogy a jövőben is tudjuk folytatni az oktatást és nem csak a nyári időszakra korlátozódik a lehetőség.

Részletes információkért és jelentkezési lehetőségekért keresse Klinkóné Jókai Mónikát, a 70/33-52-691-es telefonszámon. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy gyermeke magabiztos legyen a víz világában, miközben fejleszti önbizalmát és élvezi a közösségi élményeket!

V. B.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!