Helyi hírek 2024. július 14. 08:00

Jó volt együtt újra

Képgaléria
Jó volt együtt újra
Jéghideg sörökkel, koncertekkel, finom ételekkel, bemutatókkal és előadásokkal, valamint sok értékes találkozással és beszélgetéssel ért véget a kilencedik Sörfesztháza, második Tekergő Feszt Kiskunfélegyházán, a Rocktár és a városi sportcsarnok területén.

A szervezők elmondták, hogy erre hivatott az esemény, ahol egy korsó sör mellett, az árnyas platánfák alatt időt adunk egymásnak, az élménynek. Ahol semmi sem szigorú menetrend szerint zajlik, és ahol senki nem siet végre sehová. Ez idén is megvalósult.

A szombat kerékpáros felvonulása után lélegzetelállító teremkerékpár-bemutatót láthatott a közönség, majd érkeztek a szegedi srácok: Trash Fixed Life Fixi bemutatójukkal. A gumicserélő verseny után a rámpákon újra Ficsór Kornél többszörös bajnok bmx freestyle bemutatóján ámulhatott mindenki. Este ismét a zene került középpontba, a Sörfesztháza állandó fellépője, a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar érkezett a pódiumra. Őket Vas László Skandináv Éjszakák gitárműsora követte, majd a Band of Streets bulifúvósok teremtettek felejthetetlen hangulatot szombaton este.

A gasztronómia terén is kitettek magukért a szervezők: hamburgerek, nápolyi stílusú pizza, ízletes palacsinták, tradicionális sokác ételek is helyet kaptak kézműves sörök kínálata mellett. 

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton
      

Kövessen minket a Facebookon is!