Program 2024. július 25. 14:00

Körös-toroki Napok – Csongrád

Körös-toroki Napok – Csongrád
Az 1990-ben indult fesztivál mára a régió vezető könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát, 5 helyszínen, több mint 50 fellépővel. Az eseménysorozat idén július 31-én, szerdán kezdődik, és 3-án, szombatig tart.

A Körös-toroki Napok (KTN Feszt) az elmúlt években a korábbi hagyományokat megtartva és tovább fejlesztve azokat, az országban szinte egyedül álló módon ötvözte az INGYENES családi programokat és strandhasználatot a klasszikus fesztiválok minőségi, de megfizethető programjaival!



Ellentétben a hagyományos minőségi programokat kínáló fesztiváloktól, a KTN Feszt területe nincs körbekerítve, így napközben a teljes területet (beleértve az ország legnagyobb homokos folyóparti strandját) INGYEN használhatják a családok éppúgy, mint a fiatalok!

Az este 22 órától kezdődő 4 stage-en zajló programokért kell fizetni a fesztivál 3 napja alatt, amelyet kedvezményes bérlettel, vagy napijeggyel lehet látogatni. Az egyes helyszínek bejáratánál kell felmutatni az így megváltott karszalagokat, a többi területen szabadon lehet „fesztiválozni”.

Ezzel megőrizte a fesztivál a korábbi városi napok ingyenességét, ugyanakkor a piacon kifejezetten olcsónak számító jegyekért, bérletekért több külföldi világsztárt is láthatunk, hallhatunk, a hazai szinte teljes élvonalbeli zenekar, és Dj kínálat mellett!



A NAGYSZÍNPAD teljesen megújított színpadképe, hang és vizuális elemei a koncerteknek ad helyet, a mainstream EDM, és dance műfajnak délkelet Magyarország legnagyobb és legszebb szórakozóhelye a LAGUNA BEACH CLUB nyújt minőségi terepet, az elektronikus zene house és techno ágát az Burn ELECTRO-TOROK stage kínálja majd, végül napközben a parton felállított BEACH színpad a könnyű r’n’b, nudisco és deep house jegyében, mint újdonság jelentkezik.

A Körös-toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális és családi programját is kínálja minden korosztály számára. Többek között ingyenes sport- és gyermekprogramokat, vetélkedőkkel, vagy éppen helyi alkotók, hagyományőrzők és közösségek munkáit bemutatva.

A KTN megfogalmazott célja egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény létrehozása, amely éppúgy megfelel a 25 éves hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak.


A legkisebbektől, az „érettebb” korosztályig, a DJ programoktól az élő koncertekig, a hagyományőrző és kulturális előadásoktól, a szórakoztató műsorokig, a vásári forgatagok pecsenyés-sütödés választékáig egy színes, a szó klasszikus értelmében vett valódi fesztivál megújítása és értékeinek megőrzése lebeg a szervezők szeme előtt.

Így az évek óta meglévő több 10 ezres látogatói létszám nem csupán megtartása, de növelése a cél, amellyel a délkelet magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiváljának országos hírnevét is igyekeznek öregbíteni – írja bemutatkozásában a ktncsongrad.hu weboldal.

                 

Kövessen minket a Facebookon is!