Helyi hírek 2015. január 5. 07:30

Tájékoztató szelektív gyűjtőedényzetek osztásáról, zöldhulladék elhelyezéséről

Tájékoztató szelektív gyűjtőedényzetek osztásáról, zöldhulladék elhelyezéséről
Tájékoztatjuk azokat az egyéni hulladékgyűjtő edényzettel és hulladékszállítási szerződéssel rendelkező ingatlantulajdonosokat, - használókat, akik december 20-ig nem vették át az ingyenesen járó sárga fedelű szelektív hulladékgyűjtő edényzetet, hogy 2015. januárjában az alábbi napokon lesz lehetőségük átvenni az edényzetet a VSZKSZ telephelyén. (Kiskunfélegyháza, Nyomás II. Tanya 4. Belváros felöl a Szegedi úti vasúti átjáró után balra a volt Dégáz telephely után balra.)

Január 7. (szerda)

Január 9. (péntek)

Január 14. (szerda)

Január 16. (péntek).


Az edényzetek átvételére mind a négy osztási napon 8-16 h között lesz lehetőség. Kérjük az érintett ingatlantulajdonosokat, lakosokat, hogy ezeken az osztási napokon mindenképpen szíveskedjenek átvenni az edényzetet, mert a szolgáltató ezek után nem tudja garantálni az újabb átvételi lehetőséget!

A sárga fedelű szelektív gyűjtő edényzettel már rendelkező lakosságot tájékoztatjuk, hogy - a december elején kiküldött szóróanyagnak megfelelően – az edényzetbe az üveg hulladékok is belehelyezhetők.
 

Zöldhulladék elhelyezési lehetőség változása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2015. január 1-től a VSZKSZ Nyomás u.-i telephelyére nem szállítható ki lakossági zöldhulladék! (Sem lágy-, sem fásszárú zöldhulladék!)
 

Az ingatlanoknál keletkező zöldhulladéktól a lakosság 2015-től az alábbi módokon tud megválni:

- Csongrádi úti hulladékudvarban nyitvatartási időben (Kedd, csütörtök, szombat: 8-12 h; Szerda, Péntek: 12-16 h; Vasárnap-hétfő: zárva),

- az évi négy zöldjárat alkalmával, családi házas övezetekben a régebb óta használt - eddig vegyes kommunális hulladék gyűjtésére szolgáló - hulladékgyűjtő edényzetbe, amely hetente elszállíttatható.
 

Szíves megértésüket köszönjük!
 

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály          

Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet

 

Kövessen minket a Facebookon is!