Helyi hírek 2024. augusztus 25. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Évközi 21. vasárnap – 2024. augusztus 25.

1. A hét ünnepei: kedden Szent Mónika, szerdán Szent Ágoston püspök és egyháztanító, csütörtökön  pedig Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.

2. Most vasárnap az esti szentmise után mindenkit nagy szeretettel várnak a plébániaudvarba, egy nyárvégi „batyus piknikre”, közös együttlétre, beszélgetésre.

3. A Szent József Kör következő találkozója augusztus 26-án, hétfőn este lesz 18.30-tól, a közösségi házban.

4. A Karitász bolt újból nyitva tart kedden és pénteken 9 és 11 óra között.

5. FelrissítŐ néven minden hónapban gitáros szentségimádásra hívják a testvéreket, most első alkalommal augusztus 30-án, pénteken az esti szentmise után. Várják a testvéreket közös imádságra.

6. Házasságot kötnek a templomban augusztus 30-án, pénteken délután 5 órakor Bodnár Zsolt és Czigány Zsuzsanna, szombaton 16.30-kor pedig Mészáros Armand Richárd és Pál Alexandra.

7. A következő kerékpáros zarándoklat augusztus 31-én, szombat reggel 5.45-kor indul az Újtemplom elől. Visszaérkezés után a zarándokok részt vesznek az Újtemplomban a 7 órakor kezdődő szentmisén.

8. Tanévnyitó szentmisék az iskolatáskák megáldásával szeptember 8-án lesznek a 9 órai és a 18 órai szentmiséken. Várják a gyerekeket és a családokat! Ezen a napon kezdődnek majd a templomban a Mária napok is, amelyek egészen szeptember 15-éig tartanak, a vasárnapi Kálvária búcsúig, ami 17 órakor
kezdődik Ft. Bobek Tamás atya lesz a vendég. A MÁRIA NAPOK részletes programját jövő héten már olvashatják a hirdetőtáblán.

Kövessen minket a Facebookon is!