Helyi hírek 2024. szeptember 3. 12:00

Megnyitották a tanévet a zeneiskolában

Képgaléria
Megnyitották a tanévet a zeneiskolában
Ünnepélyes keretek között megnyitotta a 2024/2025-ös tanévet Kis-Fekete Vilmos, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

A Jankovszki Ferenc Koncertterem megtelt izgatott diákokkal és szüleikkel, akiket az iskola vezetője, Kis-Fekete Vilmos köszöntött. Az igazgató ismertette a 2024/2025-ös tanév fontosabb eseményeit és programjait, külön kiemelve a diákok számára nyújtott ingyenes buszjáratot, amely hétfőtől péntekig (kivéve szerdán) elérhető, és az iskolákból közvetlenül a művészeti intézménybe szállítja őket. A szükséges bérleteket az iskola adminisztrátoránál lehet igényelni.

Az első osztályba lépő diákok szüleinek az intézményvezető hangsúlyozta: gyermekük a legjobb kezekben lesz és tapasztalt tanárok vezetésével sajátíthatják el a művészetek alapjait. Ezt követően bemutatta az újonnan csatlakozott pedagógusokat, és sikeres tanévet kívánt mind a tanulóknak, mind a tanároknak.

Az esemény részeként Hudák Zsuzsanna és Bolla Julianna zongorajátéka, valamint Takó Lajos ütőhangszeres tanár és tanítványa által előadott egyedi xilofonprodukció színesítette a programot.

V. B.
                      

Kövessen minket a Facebookon is!