Hirdetmények 2024. szeptember 6. 16:00

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál idején

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál idején
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a XXV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál rendezvényei miatt szeptember 11-én, szerdán 19 órától szeptember 15-én,vasárnap 16 óráig a következő lezárásokra kell számítani.

Szeptember 11-én, szerdán 19 órától tilos megállni a Kazinczy, a Mártírok, a Zrínyi és a Deák Ferenc utcák torkolatainál, valamint a Kossuth utcai Spar áruház parkolójában.

Szeptember12-én, csütörtökön 8 órától lezárják a Kossuth utcát a városházától a Lónyai utcáig, továbbá a Kazinczy, a Mártírok, a Zrínyi és a Deák Ferenc utcák torkolatait. Még ezen a napon 20 órától lezárják a Béke-téri Spar áruház parkolóját.

Szeptember 13-án, pénteken 12 órától lezárják a Petőfi Sándor Városi Könyvtár mögötti parkolót.

Szeptember 14-én, szombaton 10 és 14 óra között lezárják a Kossuth utcát a Lónyai utcától a Marosvásárhelyi utcáig a Lúdas Matyi futóverseny és a néptánctalálkozóra érkező csoportok felvonulása miatt.

Szeptember 13-án és 14-én 14 és 23 óra között lezárják az Oskola utcát, parkolni a posta melletti nagy parkolóban lehet.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.
             

Kövessen minket a Facebookon is!