Egészségügy 2024. szeptember 7. 12:00

Több mint 50 tünet: Hogyan befolyásolja a poszt-Covid a mindennapi életünket?

Több mint 50 tünet: Hogyan befolyásolja a poszt-Covid a mindennapi életünket?
Egy friss felmérés szerint a Covid-fertőzésen átesettek közel 80 százaléka szenved a poszt-Covid tünetektől, amelyek a szervezet bármely részét érinthetik.

Az erről készült felmérés során 5650 embert kérdeztek a poszt-Covid tünetekről. A kérdőívre megdöbbentően magas arányban, összesen 4400-an válaszoltak úgy, hogy szenvednek valamiféle poszt-Covid tünettől. Ez a felmérésben részt vevők mintegy 80 százalékát jelenti.

– A válaszok alapján ötvenféle tünetet találtunk, amelyek összefügghetnek a Coviddal. Ezek igen változatosak, a szervezetet bármely részét érinthetik. A legtöbben olyan tünetekről számoltak be, mint az izületi fájdalmak, hajhullás, látásproblémák, tüdőproblémák, szív- és érrendszeri gondok, íz- és szagvesztés, feledékenység, hormonháztartás felborulása főként nőknél, pajzsmirigy-problémák vagy éppen látásproblémák. Ezeken kívül még számos olyan tünet felmerült, amit a megkérdezettek a Coviddal hoztak összefüggésbe – számolt be róla Fábián Ferenc, a felmérést készítő Zafír organikus termékcsalád megalkotója.

Ötféle gyógynövény a tünetek kezelésére

Fábián Ferenc azt is elmondta, a felmérés után kezdték el azokat a gyógynövényeket felkutatni, amelyek segítséget nyújthatnak a poszt-Covid tünetek enyhítésében. Ehhez az Egészségügyi Világtanács 2021-ben közzétett, Joseph Mercola által készített tanulmányát hívták segítségül.

– Mercola tanulmányában kifejti, hogy a vírusfertőzések és injekciók után számos tüskefehérje maradhat a szervezetben, amelyek a sejtek, szövetek és szervek károsodását okozhatják. A WCH azt is publikálta, hogy ezek a fehérjék felelősek a vírusfertőzések patológiájáért, továbbá elkészítettek egy útmutatót a semlegesítésükre. Ezen dokumentum alapján állítottuk össze a Contra Spiculum DR kapszulánkat, hogy a tüskefehérjék negatív hatását csökkenthessük. Az összetevők együttes erővel erősíthetik a szervezetet, csökkenthetik a gyulladást és meggátolhatják a fertőzésért felelős folyamatokat – fejtette ki Fábián Ferenc.

A készítményben ötféle gyógynövény található. A fenyőtű véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert, a gyermekláncfű kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból, a feketekömény baktériumok elpusztítására hivatott, a quercetin erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket, a resveratrol pedig erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását. A Zafír terméke Magyarországon már sikerrel bizonyított, most pedig világhódító útjára indul, a cég ugyanis a termék külföldi forgalmazását készíti elő, az érdeklődés a készítményre pedig már most igen nagy világszerte.
              

Kövessen minket a Facebookon is!