Program 2024. szeptember 13. 10:00

Módosul a libafesztivál szabadtéri programja

Módosul a libafesztivál szabadtéri programja
A hűvös, esős időjárás miatt a szervezők módosították a XXV. KISKUNFÉLEGYHÁZI LIBAFESZTIVÁL szabadtéren megvalósuló programjait, amelyeket az alábbiakban olvashatnak.

Szeptember 13., péntek

– A Szalóki Ági gyerekkoncert a Béke-téri nagyszínpad helyett a művelődési központ színháztermében lesz megtartva és 17.30-kor fog kezdődni a 17 óra helyett.  

–  Langaléta Garabonciások gólyalábas produkciója a Petőfi-téren felállított Móra-udvar – mesekert rendezvénysátorban lesz megtartva, 18.30-kor.

– A Szenes Iván Emlékkoncertet és a Csík zenekar koncertjét az előre meghirdetett helyszíneken és időpontokban rendezik meg.

Szeptember 14., szombat

A főzőverseny elindul annyi nevezővel, amennyi vállalja a megváltozott időjárás ellenére is a versenyen való részvételt. A rendkívüli időjárásra való tekintettel a versenyzőknek lehetőséget adnak a helyszíni, illetve az otthoni főzésre. Aki otthon főzi meg az ételét, annak 14 és 15 óra között be kell vinnie kóstolásra az ételét a zsűri számára, a főzőverseny helyszínére. Aki a helyszínen szeretne főzni, kérik, hogy 6 és 8 óra között érkezzen meg. Az eredményhirdetés várható időpontja 16 óra.


– Elmarad a Fitos Dezső Társulat és a Bugaci Tanyaszínház műsora a Kossuth utcai Spar parkolóban felállított kisszínpadnál.

– Elmarad a Tintaló Cirkusz és a Jövőbelövő interaktív játék programja.

– A városbejáró séta 10 órakor és 17 órakor is az időjárás függvényében valósul meg.

– Elmarad a X. Kunsági Néptánctalálkozó felvonulása, de a néptánctalálkozót 13.30-kor a művelődési központ színháztermében tartják meg.

– A Móra-udvar – mesekert rendezvénysátorban (Petőfi-tér) minden program meg lesz tartva.

– A Dobronka cirkusz: Világszám előadása a művelődési központ színháztermében kezdődik, 18 órai kezdettel.

– A Kaukázus Rézágyú és a BAGOSSY BROTHERS COMPANY koncertek az előre meghirdetett helyszíneken és időpontokban lesznek.

Kísérőprogramok változása:

Kádár Ferkó Fotószínháza az önkormányzati árkádok alatt várja a látogatókat.

– A Lúdas Matyi futóversenyt nem marad el, eredményhirdetés a Kossuth utcai Spar Parkolóban felállított kisszínpadon lesz, várhatóan 12.30-kor.

– A népi játékterek amíg az időjárás engedi, igyekeznek nyitva tartani, de ha már nincs rá lehetőség, hogy folytassák a játékokat, akkor bezárnak.

– A kézművesek utcája és a kitelepült vendéglátó egységek amíg az időjárás engedi, nyitva tartanak

– A baromfitermék-vásár az Integrál Zrt. pavilonjában a fesztivál ideje alatt nyitva lesz.

A szervezők kérnek minden fesztivál látogatót, hogy a saját felelősségére induljon el a programokra, az időjárásnak megfelelő öltözetben és kellő odafigyeléssel közlekedjenek a fesztivál területén!       

A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseiket a fesztivál online felületein feltehetik.
             

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: XXV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál – 2024