Helyi hírek 2024. szeptember 14. 07:00

Bús időben is vidámságot hozott a libafesztivál első napja

Képgaléria
Bús időben is vidámságot hozott a libafesztivál első napja
Annak ellenére, hogy szeptember 13-án hűvös, esős időjárás köszöntött Kiskunfélegyházára, a XXV. Libafesztivál első napja mégis vidám és mozgalmas volt.

A délelőtti szakmai programokat követően délután Szalóki Ági és zenekara varázsolta el a Móra Ferenc Művelődési Központ dísztermébe látogató családokat. A gyermekek csillogó szemmel figyelték az ismerős dallamokat, míg a szülők boldogan hallgatták őket. A kicsik felszabadultan táncoltak,
miközben a szülők mosolyogva nézték őket, felidézve saját gyermekkoruk örömteli pillanatait. Szalóki Ági zenéje mindenkit magával ragadott: a dalok egyszerre voltak vidámak és meghatóak, és mély érzelmeket – mint az öröm és a feltétel nélküli szeretet – sugároztak.

A koncert végeztével a családok a Móra-udvar sátrában folytatták a délutánt, ahol a Langaléta Garabonciások gólyalábas előadása varázsolt mosolyt kicsik és nagyok arcára. A hatalmas, mókás figurák, akik szinte a felhőkig értek, mindenkit elkápráztattak látványos mozdulataikkal és humoros jeleneteikkel. A gyerekek nevetése visszhangzott a téren, miközben a családok közösen élvezték a fesztivál különleges hangulatát.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton, V. B. 
         

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: XXV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál – 2024