Helyi hírek 2024. szeptember 25. 12:00

Harmadik Mezgé Futamra várják a sportolni vágyókat

Harmadik Mezgé Futamra várják a sportolni vágyókat
Harmadik alkalommal rendezik meg a Mezgé Futamot az intézmény Csongrádi úti tangazdaságában, szeptember 28-án, szombaton. A népszerű sportprogramra a Mezgé Piknik keretein belül várják az érdeklődőket.

Kamocsa Dorisz szervező emlékeztetett arra, hogy a tavalyi esemény nagyon jól sikerült: jelentős létszámmal érkeztek a résztvevők, és az időjárás is kegyes volt hozzájuk. Az elsőhöz képest ekkor már nagyobb távokat is indítottak, 5 és 10 kilométeren is futhattak a vállalkozókedvűek.

Idén hasonló koncepcióval készülnek: 9 órakor indul a Mezgé kör az 1,3 kilométeres távval, majd 9:15-kor rajtol az 5 és 10 kilométeres. 11 órakor a legkisebbeket várják a rajthoz, a 200 méteres ovis futamra. A hosszabb távokon a sportolók vegyes és változatos terepre készüljenek, hiszen aszfalt, homokút, földút, legelő-füves szakasz is a pálya részét képezi.

A szervező hangsúlyozta, hogy előnevezés, regisztráció szükséges a részvételhez, amit a következő linken megtehetnek: https://docs.google.com/.../1J2LgeH66TUfS2KSD7Rpvgkw.../edit

A regisztráció és rajtszám átvétel miatt kérik, hogy a helyszínre 7:30 és 8:45 között érkezzenek!

A távokat teljesítő minden résztvevő éremben részesül, ezen kívül az első három helyezettet külön díjazzák.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Z. A.

 

Kövessen minket a Facebookon is!