Sport 2024. szeptember 26. 10:00

Várja az új tagokat a Hideg László Boksz Egyesület közössége

Képgaléria
Várja az új tagokat a Hideg László Boksz Egyesület közössége
A Hideg László Boksz Egyesület sportolói számára az ökölvívás életforma. Egyesületük kapui nyitva állnak mindenki előtt, legyen fiatal vagy idősebb, vágyjon hobbi szintű, vagy profi sport pályafutásra. Az egyesület életéről Hideg László vezetőt kérdeztük.

– Az egyéni fejlődést szem előtt tartva lehetőséget adunk mindenkinek, hogy a saját tempójában fejlődhessen. Akadnak nálunk kisebbek és nagyobbak is, akik hobbi szinten járnak edzéseinkre, de mindig öröm látni, amikor valaki elhatározza, hogy a versenyzés útjára lép. Idén nyáron már többen is kipróbálták magukat élesben.

Júliusban részt vettünk a Szegeden megrendezett Fesztivál Kupa Nemzetközi Ökölvívó Tornáján, ami nagy élmény volt a versenyzők és a támogató csapat számára is. Az ősz sem maradt események nélkül: szeptember közepén a XXIII. Nemzetközi Testvérvárosok Kupája Ökölvívó Tornáján Kiskunhalason képviselték magukat versenyzőink. Két bemutató mérkőzésen és egy hivatalos mérkőzésen álltak helyt az U12-es kategóriában, ahol kitartással és bátorsággal küzdöttek meg a kihívásokkal. Úgy gondolom, hogy a jövő is tartogat számunkra izgalmakat, most épp a lakiteleki I. Hungarikum Liget Kupára készülünk, ahol reméljük, újabb szép eredményekkel térhetünk haza. Bízunk benne, hogy a legjobbat hozzuk ki minden versenyből, és folyamatosan fejlődünk egyénileg és csapatként is.

Továbbra is várjuk azokat, akik hobbi szinten szeretnének bokszolni, az erőnlétüket fejleszteni, vagy akár a versenyzés világába is szívesen belekóstolnának. A Hideg László Boksz Egyesület célja, hogy mindenki megtalálja a helyét ebben a közösségben, legyen szó bármilyen szintről vagy célról. Ahogy eddig, úgy a jövőben is azon dolgozunk, hogy mindenkit támogassunk az útján – mondta el a sportvezető lapunknak.

V. B.

 

Kövessen minket a Facebookon is!