Sport 2024. szeptember 30. 08:00

Jó mérkőzésen igazságos döntetlen született

Jó mérkőzésen igazságos döntetlen született
A vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában a Jánoshalmi SE látogatott Kiskunfélegyházára. A találkozó előtt, az eddig lejátszott mérkőzéseken egyik gárda sem úgy szerepet, mint ahogyan azt a szurkolóik elvárták volna.

A jánoshalmiak az öt lejátszott mérkőzésükből kettőt megnyertek, két alkalommal pedig vesztesként hagyták el a pályát. Így hat pontot gyűjtve a nyolcadik helyről várták a folytatást. Ezzel szemben a Kiskunfélegyháza öt találkozót vívott, melyből egyszer sikerült nyerni és döntetlent játszani, három alkalommal pedig elveszítette a mérkőzést. Ez pedig a tizenegyedik hely megszerzésére volt elég.

Talán éppen ezért is jó mérkőzésre volt kilátás a két csapat között. Igaz, a csapadékos időjárást nem igazán kedvelik a labdarúgók, ezúttal viszont esőben kellett játszani. Jól indult a találkozó a hazaiak számára, mert már a hetedik percben, egy pontrúgás után, Szabó Dávid megszerezte a vezetést. A korai vezetés lendületet adott a csapatnak, ami a labdabirtoklásban és a játék ritmusában is megmutatkozott. Helyzeteket dolgoztak ki, de a befejezésekkel akadtak problémák. Az első félidő végén a Jánoshalmának, szintén egy pontrúgásból, sikerült egyenlítenie.

A második játékrészben sem csökkent az iram. Mind a két csapat megpróbálta a maga javára fordítani az eredményt, de ez egyiknek sem sikerült. Akciókban, játékszervezésben nem volt hiány, csak gólok nem születtek. Akik látták a találkozót, azok nem panaszkodhatnak, mert küzdelmes, élvezetes mérkőzést vívott egymással a Kiskunfélegyháza és a Jánoshalma.

Némedi Norbert: Ezen a találkozón mind a két csapat mindent megtett a győzelemért, mert jó színvonalú mérkőzést tudtunk játszani. A pontrúgások meghatározóak voltak a találkozón, mert mind a két gárda abból tudott eredményes lenni. Ha a mérkőzés összképét nézem, akkor közelebb álltunk a győzelemhez, de a kritikus helyzetekben nem sikerült úgy koncentrálnunk, hogy a mi oldalunkra billentsük a találkozót. Az eső oly mértékben nem befolyásolta a találkozót, hogy az eredményre kihatott volna. Összességében azt mondhatom, hogy igazságos döntetlen született.

Kiskunfélegyháza–Jánoshalmi SE 1–1 (1–1)
Kiskunfélegyháza, vezette: Bacsi Noel (Hagymási Attila, Döbröntey Gábor).
Kiskunfélegyháza: Cseh – Oldal, Marsa (Kovács P. 61.), Magony, Nagy V. (Kurgyis K. 15.), Szabó D. (Erős 64.), Kanyó, Urbán, Szabó P., Huszka, Tóth B. Vezetőedző: Némedi Norbert.
Jánoshalma: Lengyel Rádai, Zsoldos, Busa, Stojanovic (Ribár 69.), Jesic, Gáspár, Nagy R. (Körmöci 78.), Szabó Sz., Papp, Erhardt. Technikai vezető: Sarok Attila.
Gól: Szabó D. a 7. illetve Szabó Sz. a 45. percben.
Sárga lap: Huszka 68., Kovács P. 71., Erős 80., Szabó P. 83. illetve Stojanovic 31., Rádai 82., Jesic 85. percben.



 

Kövessen minket a Facebookon is!